aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΓλίτωσε το μέγα κάζο και το… έμφραγμα ο Ολυμπιακός!

Γλίτωσε το μέγα κάζο και το… έμφραγμα ο Ολυμπιακός!

Αν και έφτασε ακόμη και στο +25, ο Ολυμπιακός… παράτησε το ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα η Κύμη να φτάσει μία «ανάσα» από τη μεγάλη ζημιά, αλλά τελικά νίκησε 78-75 και έτσι πήρε το προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ.

Μετά το 25-8 της πρώτης περιόδου, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσίασαν ένα τραγικό πρόσωπο, χάνοντας και στις τρεις επόμενες στα επιμέρους σκορ. Οι Πειραιώτες τελείωσαν το παιχνίδι με 15/37 δίποντα και 7/27 τρίποντα, την ώρα που η ομάδα του Καστρίτη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και τα 14 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε.

Μάλιστα, το ματς ήταν στην ισοπαλία (72-72) στα 47’’ πριν τη λήξη, με το κρίσιμο καλάθι και φάουλ του Στρέλνιεκς να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβασή του, με τον Μανωλόπουλο να χάνει την ευκαιρία να το στείλει στην παράταση, καθώς αστόχησε σε τρίποντο από τη γωνία, στο τέλος.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Σπανούλης με 18 πόντους, με τον Γουίλτζερ να είχε εξίσου καλή παρουσία με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Πρίντεζης στην επανεμφάνισή του είχε 7 πόντους και 2 ριμπάουντ. Από την Κύμη, μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο ΜακΦάντεν πήρε… φωτιά στο δεύτερο και τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, με τον Σμιθ να είχε 15 και τον ΜακΓκί να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ