aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΓιαννακόπουλος: «Αισθάνομαι δικαιωμένος, είμαι ξανά εδώ»

Γιαννακόπουλος: «Αισθάνομαι δικαιωμένος, είμαι ξανά εδώ»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απόφαση των αθλητικών δικαστών και την παρουσία του στα γήπεδα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ. «Είμαι ξανά εδώ», σημείωσε, ενώ δεν παρέλειψε να συλλυπηθεί τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια τού πατέρα του.

Αναλυτικά

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά εδώ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας. Τέλος, θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ