aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟ και πήγα Ολυμπιακό»

«Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟ και πήγα Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του πριν μερικά χρόνια και εξήγησε γιατί…

Ο Βασίλης Σπανούλης στη μεγάλη του τηλεοπτική συνέντευξη στον OteTv, μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά και για τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, πριν μερικά χρόνια.

Ιδού τι είπε:

Για το αν του πήρε χρόνο να κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ήταν γραφτό να παίξω στον Ολυμπιακό, ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου να παώ σε μια ομάδα που έψαχνε την επιστροφή στις επιτυχίες και ήθελε κάποιον να φτιαχτεί γύρω του η ομάδα. Ταίριαζε στον χαρακτήρα μου. Υπήρχε τρομερό δέσιμο με εμένα την διοίκηση και τον κόσμο και με τα καλά του και με τα κακά του. Υπάρχει πολύ μεγάλο δέσιμο. Παίρνω δύναμη από τον κόσμο, όταν του δίνω χαρά και καταλαβαίνω ότι τον κάνω χαρούμενο».

Για το τι… γαύρικο ανακάλυψε μέσα του όταν πήγε στον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι, γενικά, με τον πρώτο. Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρώτος. Ήταν μια τεράστια ομάδα με επιτυχίες στο παρελθόν με κόσμο, που έψαχνε το παρόν. Μου έδωσε κίνητρο, ήρθε στο σωστό τάιμινγκ. Γι’ αυτό λέω ότι είναι γραφτό».

Για το πώς είναι να δέχεται την… επίθεση για να του πάρουν πίσω την κορυφή: «Είναι φοβερό συναίσθημα να είσαι πρώτος. Δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρο ότι θα παίρναμε δύο Euroleague, τρία πρωταθλήματα, το ένα μέσα στο ΟΑΚΑ. Αυτή η ομάδα έχει αρχίσει τον δικό της μύθο από το 2012. Αν πάρουμε όλα αυτά τα τρόπαια σε πέντε χρόνια με νορμάλ μπάτζετ και με τα παιδιά να έρχονται και να ξεκινούν την καριέρα τους από τον Ολυμπιακό, τότε μιλάμε για φοβερά πράγματα. Είμαι περήφανος και δικαιωμένος. Αν δουλέψεις όλα στη ζωή θα έρθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ