aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΕγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση, το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση, το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Λευκός καπνός για ΟΑΚΑ ή πιο σωστά… πράσινος!

Μετά από αρκετά εμπόδια και με το θέμα να περνάει από 40 κύματα, ο Παναθηναϊκός αποκτάει το δικό του «σπίτι» και για τις επόμενες πέντε δεκαετίες θα είναι κάτοικος του μεγαλύτερου κλειστού γηπέδου της χώρας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5), που εξελιχθηκε σε μία ιστορική ημέρα για το «τριφύλλι», το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών ενέκρινε ομόφωνα -όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση- τη σύμβαση παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές!

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ:
ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ