aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΕφαγαν ξύλο και τους έδιωξαν!

Εφαγαν ξύλο και τους έδιωξαν!

Μπλέχτηκαν σε καυγά και το πλήρωσαν! Ο λόγος για τους Τζόρνταν Μόργκαν και Ελ Αμίν που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Κύμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καλαθοσφαιριστές, έμπλεξαν σε καβγά που σημιώθηκε σε μπαρ της Αθήνας και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του Μόργκαν (σπάσιμο), αλλά και τον ελαφρύτερ του Ελ Αμίν.

Να πούμε ότι μέχρι χθες (11/1) αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως ο Μόργκαν είχε τραυματιστεί σε ατύχημα λόγω του παγετού, ωστόσο η αλήθεια ήταν τελικά διαφορετική…

Πλέον η Κύμη αναγκάζεται να προχωρήσει στην άμεση αντικατάστασή τους, καθώς μιλάμε για τους δύο ίσως πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Ετσι οι ιθύνοντες του συλλόγου, αλλά και ο τεχνικός Βασίλης Μπρατσιάκος προέταξαν την πειθαρχία, θεωρώντας που δεν έπρεπε να χαριστούν στους δύο παίκτες

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «eviabasket.gr» «…για τον Μόργκαν σε περίπτωση που η περίοδος της αποθεραπείας του ήταν μικρότερη των 2-3 μηνών που απαιτείται τώρα, υπήρχε περίπτωση να σκέφτονταν το ενδεχόμενο παραμονής του καθώς δεν είχε δοθεί καμιά αφορμή στο παρελθόν.

Όσο για τον Ελ Αμίν, η συμμετοχή του στο επεισόδιο στο μπαρ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική του παρουσία.

Ήδη από σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Κύμης τα τηλέφωνα έχουν “πάρει φωτιά” με τους μάνατζερ να προτείνουν παίκτες. Στόχος του Μπρατσιάκου και των συνεργατών του είναι οι υποθέσεις να έχουν κλείσει άμεσα ώστε να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα με το Λαύριο το επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του β΄γύρου στην Α1 κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ