aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Δίπλωσε» την τρίτη θέση η ΑΕΚ

«Δίπλωσε» την τρίτη θέση η ΑΕΚ

Μια νίκη από την τρίτη θέση της Α1 για δεύτερη σερί χρονιά βρίσκεται η ΑΕΚ. Παρά τις σημαντικές απουσίες των Ούκιτς και ΜακΓκραθ, αλλά και την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η «Ένωση» πέρασε με 91-85 από το «Αλεξάνδρειο» και έκανε το 2-0 απέναντι στον Άρη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, μαζί με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που είχε άλλους 19 και κρίσιμα καλάθια στο δεύτερο μέρος, ξεχώρισαν για τους νικητές, που πήραν πολλά πράγματα και από τους Ελόνου (12π. 4 ριμπ.) και Ντίξον (11π., 9 ασίστ, 5 ριμπ.).

Γιάνκοβιτς και Μούρτος είχαν από 18, ενώ 17 πρόσθεσε ο Τσαϊρέλης για τους γηπεδούχους, που όμως μετά τις γνωστές απώλειες των Τζάκσον και Ντραγκίτσεβιτς έχασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο τον Κάμινγκς. Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία ο Δημήτρης Πρίφτης για τους «κίτρινους», που είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (19:00).

Δεκάλεπτα: 21-22, 51-43, 68-63, 85-91.
Διαιτητές: Σχινάς, Μπήτης, Μαγκλογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ