aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΔεν θα τον περιμένει αιώνια

Δεν θα τον περιμένει αιώνια

Πώς το έλεγε εκείνο το τραγούδι; «Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα…». Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να περιμένει λίγο ακόμα για την απάντηση του Κρις Σίνγκλετον, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός ξεκαθάρισε ότι περιμένει κι άλλες προτάσεις και υπάρχει πάντα και στο μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν θέλουν περιμένουν αιώνια, να προχωρήσει η μεταγραφική περίοδος πολύ και να φτάσουν… μαύρα μεσάνυχτα και να μην έχουν κλείσει ακόμα τον αθλητικό ψηλό που αναζητούν. Ετσι το «τριφύλλι» έχει μεν ακόμα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον 27χρονο Αμερικανό, αλλά κοιτάζει πλέον πολύ έντονα προς άλλες κατευθύνσεις

Ο Σίνγκλετον, πάντως, επιβεβαίωσε χθες σε δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr ότι περιμένει προτάσεις κι από άλλες πλευρές πλην του Παναθηναϊκού: «Περιμένω την καλύτερη δυνατή πρόταση, γενικά. Απ’ όπου κι αν έρθει…».

Στην ελληνική αθλητική ιστοσελίδα μίλησε και ο Κύπριος ατζέντης του Σίνγκλετον, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έδειξε λίγο απαισιόδοξος για την έκβαση του θέματος, τονίζοντας: «Δεν το βλέπω να γίνεται».

Παρ’ όλα αυτά, πάντως, η υπόθεση δεν δείχνει να έχει ναυαγήσει. Οι «πράσινοι», βέβαια, ήδη κοιτάνε και αλλού. Στην ομάδα προτάθηκε τελευταία ο Τζος Οουενς. Ο 28χρονος (2,06μ.) Αμερικανός σέντερ, που είναι στα υπ’ όψιν και της ΑΕΚ, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και έχει ευρωπαϊκή πείρα, καθώς έχει περάσει από τις Χάποελ Τελ Αβίβ και Τρέντο, ενώ πέρυσι ήταν συμπαίκτης του Μάικ Μπράμος στη Βενέτσια.

pao

Σενάρια για Τάιους και Μπράουν
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, στο «τριφύλλι» έχουν προταθεί και δυο παίκτες που ήταν πέρυσι στην Εφές. Ο λόγος για τον 28χρονο ύψους, 2,03μ. σέντερ Αλεξ Τάιους (δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του), που έχει μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους και τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ (29χρ., 2,03μ.) Ντέρικ Μπράουν, ο οποίος είχε υπογράψει πέρσι 2ετές συμβόλαιο με την Εφές, αλλά σενάρια ανέφεραν ότι ίσως η ομάδα προχωρήσει σε «διαζύγιο» μαζί του.

Ντρεϊπερ – Πάνγκος: Παραμένουν φαβορί
Οι Ντοντέι Ντρέιπερ και Κέβιν Πάνγκος παραμένουν στις δυο πρώτες θέσεις της λίστας με τους πόιντ γκαρντ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αλλά αμφότεροι δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην ομάδα. Ελαφρύ προβάδισμα ανάμεσα στους δυο δείχνει να έχει ο Πάνγκος, αλλά τελευταία ο δεύτερος έχει κερδίσει κάποια μέτρα στην κούρσα. Η περίπτωση του Ντρέιπερ, πάντως, φαντάζει λίγο πιο δύσκολη, καθώς ο 32χρονος Αμερικανός περιμένει προτάσεις από την Ισπανία (φέρεται να είναι στα υπ’ όψιν πολλών συλλόγων της ACB, ανάμεσά τους και η πρώην ομάδα του, η Ρεάλ).

Παπαγιάννης: Μάχεται για τον 1ο γύρο ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΤ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να συγκεντρώνει τα βλέμματα των ομάδων του ΝΒΑ και μάλιστα το χθεσινό work out που έκανε το παρακολούθησε και ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς, Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο νεαρός σέντερ μάχεται να δείξει ότι αξίζει μια θέση στον 1ο γύρο των φετινών ντραφτ και ανεβαίνει συνέχεια, αλλά για την ώρα δείχνει εκτός της πρώτης 30άδας σε όλα τα mock drafts των αμερικανικών ΜΜΕ. Το έγκυρο draftexpress.com τον έδινε χθες στο Νο 40 (είχε ανέβει πολλές θέσεις πάντως), ενώ το nbadraft.net ήταν πιο απασιόδοξο και τον έδινε εκτός της πρώτης 60άδας! Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι προβλέψεις, τότε ο «πράσινος» παίκτης θα… αναβάλει τουλάχιστον για 1 χρόνο το όνειρο της συμμετοχής του στο ΝΒΑ.

Φώτσης: Δεδομένο ότι μένει

Ο Αντώνης Φώτσης μπορεί να μην έχει κάτσει ακόμα στο ίδιο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό για να συζητήσει το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά όλα δείχνουν ότι το όλο θέμα είναι τυπικό και θα φτάσει σύντομα σε αίσιο τέλος. Οι «πράσινοι» θέλουν τον «Μπάτμαν», ο παίκτης θέλει να μείνει και έτσι θεωρείται δεδομένο ότι ο Φώτσης θα παραμείνει στο «τριφύλλι».

Οσο για το θέμα Γιάνκοβιτς, σύντομα θα μπει στην τελική του ευθεία και θα ξεκαθαρίσει αν ο 26χρονος φόγουορντ θα μείνει στην ομάδα.

Στο μεταξύ, ο πρώην παίκτης των «πράσινων» Μαρκέζ Χέινς δείχνει ότι θα γυρίσει και πάλι στα ιταλικά γήπεδα, καθώς η Βενέτσια δείχνει να τον έχει βάλει για τα καλά στο μεταγραφικό της στόχαστρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ