aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Δεν πάει στη Μακάμπι ο Πάντερ - Ηγείται της κούρσας ο Παναθηναϊκός»

«Δεν πάει στη Μακάμπι ο Πάντερ – Ηγείται της κούρσας ο Παναθηναϊκός»

Νέο δημοσίευμα που εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Κέβιν Πάντερ. Την Πέμπτη (1/6), η ισπανική ιστοσελίδα encestando.es υποστήριξε ότι ο Αμερικανός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «πρασίνων» ώστε να γίνει κάτοικος Αθηνών.

Λίγο αργότερα, ένα δημοσίευμα από τον Ισραηλινό δημοσιογράφο του «Walla», Άρελ Γκίνσμπερ, έδωσε μία περαιτέρω έκταση στο θέμα, τονίζοντας πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά τα όσα ακούγονται, δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Πάντερ. Μάλιστα, ανέφερε πως μέχρι στιγμής η ομάδα που ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, είναι ο Παναθηναϊκός.

«Ο Κέβιν Πάντερ δεν θα υπογράψει στη Μακάμπι. Παρά τα δημοσιεύματα περί πρότασης από την ομάδα προς τον παίκτη, η Μακάμπι ψάχνει μεγάλο όνομα στις θέσεις των ψηλών και δεν θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Πάντερ. Αυτή τη στιγμή, το προβάδισμα στην κούρσα έχει ο Παναθηναϊκός», έγραψε αναλυτικά ο Γκίνσμπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ