aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜπουρούσης: «Mήτσο, βάλε την φανέλα να παίξουμε μαζί»

Μπουρούσης: «Mήτσο, βάλε την φανέλα να παίξουμε μαζί»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» μίλησε ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ο κορυφαίος σέντερ της Euroleague. Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, τόνισε πως μίλησε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ζητώντας να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για τουλάχιστον μία χρονιά ακόμη, ενώ επεσήμανε πως του έχει μείνει αξέχαστη η περίφημη τάπα του στον Άλεξ Άκερ στον αιφνιδιασμό στο ΟΑΚΑ, στους τελικούς του 2007 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα ‘άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε έναν ακόμη χρόνo. Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ό,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα».

Για την φάση του Δημήτρη Διαμαντίδη που θυμάται ακόμη: «Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ. Ήμουν από πίσω».

Για το τουρνουά «Diamonds Are Forever»: «Θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά», ενώ έκλεισε με ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Κατ’ αρχάς να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους έχουμε χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ