aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEBasket League: Την 8η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Basket League: Την 8η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League – στις 21 ή 22 Νοεμβρίου – στο ΣΕΦ όπως προέκυψε από την κλήρωση της σεζόν 2021/22 που έκανε διαδικτυακά ο ΕΣΑΚΕ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια είναι ιστορικό, αφού θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο ελληνικής διοργάνωσης έπειτα από τις 13 Φεβρουαρίου 2019 και την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες έκτοτε είχαν κοντραριστεί μόνο στην EuroLeague την τελευταία διετία.

Το ματς στο ΟΑΚΑ θα γίνει στις 27 ή 28 Μαρτίου για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι στην φετινή EuroLeague οι δύο «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στις 23 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθως ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 17 Μαρτίου 2022 για την 30η αγωνιστική.

Δηλαδή με βάση την κλήρωση, σε διάστημα 10 ημερών (17 Μαρτίου-27 ή 28 Μαρτίου) οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν δύο φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ