aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜπαρτζώκας για αποβολή Γουόκαπ: «Απορώ πραγματικά πώς δόθηκαν όλα αυτά»

Μπαρτζώκας για αποβολή Γουόκαπ: «Απορώ πραγματικά πώς δόθηκαν όλα αυτά»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 67-65 και πλέον η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ για το Game 3 την Κυριακή 11/6 στις 21:15.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Κατ’ αρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ισοφάρισε τη σειρά. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σήμερα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια θέματα.

Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής, ο Σλούκας δεν ήταν εδώ, ο Βεζένκοβ χτύπησε και σε λίγη ώρα θα ξέρουμε τι γίνεται με τον τραυματισμό του και ο Γουόκαπ βγήκε από το παιχνίδι, ο μοναδικός πλέι μέικερ που είχαμε, με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική ποινή για φλόπινγκ που απορώ πραγματικά πώς δόθηκαν όλα αυτά… Σε κάθε περίπτωση, χάσαμε ένα δικό μας ματς, όπως εξελίχθηκε. Πήγαμε το παιχνίδι στις λίγες κατοχές εκεί στο τέλος όπως έπρεπε όμως κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε δυο μεγάλα σουτ, πήρε ένα επιθετικό ριμπάουντ με τον Μαντζούκα, ένα φόλοου. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς στο τέλος. Πάλι δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι θα διδαχθούμε από αυτό το παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ