aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Μπαμ» με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

«Μπαμ» με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Σούπερ κίνηση από την ΑΕΚ που δείχνει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο για τις προθέσεις της τη νέα σεζόν! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου συμφώνησε για τον επόμενο χρόνο με τον Κιθ Λάνγκφορντ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και εκτός αυτού «κουβαλά» ένα πολύ σπουδαίο βιογραφικό, με την «Ένωση» να ενισχύεται σημαντικά στη θέση «2» και τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει την οικονομική -και όχι μόνο- υπέρβαση.

Παρά τα 36 του χρόνια, ο Αμερικανός την περσινή σεζόν είχε 10,7 πόντους με 44,3% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα στην Euroleague, δείχνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί πολύ εύκολα ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως μετέδωσε το «eurohoops.net», ο Αμερικανός αποφάσισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στην Αθήνα, αποδεχόμενος την προοπτική που του προσέφερε η ΑΕΚ, έχοντας φυσικά ηγετικό ρόλο στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με αυτή την κίνηση, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, οι «κιτρινόμαυροι» δεν φρενάρουν την περίπτωση του Κέντρικ Ρέι, αλλά τη δουλεύουν ακόμα και είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν κι αυτή την εντυπωσιακή κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ