aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜπαίνει στο χειρουργείο ο Χάκετ!

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Χάκετ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ θα περάσει την Τρίτη (20/12) την πόρτα του χειρουργείου στην Ιταλία προκειμένου να αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο και στη συνέχεια να ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ιταλός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Ιταλία όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο γιατρός του Ολυμπιακού, Θεοφάνης Τσαβίσης.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί «απόσπαση του τένοντα του δικεφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα» και η επάνοδός του δρομολογείται για μετά από έξι μήνες. Κι όλα αυτά μία μέρα μετά 29α γενέθλιά του.

Αναλυτικά: «Το πρωί της Τρίτης 20/12/2016 θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του Ντάνιελ Χάκετ από τον Professor Francesco Benazzo στο Policlinico San Matteo της Pavia. Ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Θεοφάνης Τσαβίσης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία προκειμένου να συμμετέχει στην επέμβαση και να είναι στο πλευρό του αθλητή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ