aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΑπό τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Πόστο στην ΚΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε από σήμερα ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος. Το πρώην στέλεχος της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι ο νέος managing director στην Ένωση, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την σχετική προσθήκη του στην διοικητική ομάδα της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Τριαντόπουλο
«Οι δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, που βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα σε όλους τους τομείς, συνεχίζονται.

H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Μanaging Director της ΑΕK ΒC.

To Δ.Σ. της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχι?α στην ανα?ληψη των νε?ων του καθηκο?ντων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί. Έχει σπουδάσει Oικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία management από το 2018. Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής.

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής, Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, ηλεκτρονικών εκδόσεων, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Την τελευταία διετία συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ