aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΑνανεώνει έως το 2020 ο Ρίβερς

Ανανεώνει έως το 2020 ο Ρίβερς

Έτοιμος να «δέσει» τον Κέι Σι Ρίβερς έως το καλοκαίρι του 2020 είναι ο Παναθηναϊκός. Από τα όσα διέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επέκταση της συνεργασίας τους είχαν αίσιο τέλος και ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα γι΄ άλλα τρία χρόνια.

Εδώ και καιρό ήταν δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και του προπονητικού τιμ για την παραμονή του Ρίβερς στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις εδώ κι αρκετές ημέρες, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς τις προθέσεις του.

Ο παίκτης φέρεται να αποδέχτηκε τη νέα πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του έως το 2020, με τις απολαβές του να ανεβαίνουν στα 3 εκ. δολάρια (συνολικά). Ο Ρίβερς είχε τη σεζόν που πέρασε στην Euroleague 11.2 πόντους (48.8% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα) και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ