Αιφνιδιαστικό διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σάκοτα!

Και ξαφνικά... τέλος από την ΚΑΕ ΑΕΚ ο μέχρι πρότινος αρχηγός της, Ντούσαν Σάκοτα!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντούσαν Σάκοτα! Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ένωσης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Οι λόγοι του αιφνιδιαστικού διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ μία ημέρα μετά την φυγή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, χάνει ακόμη έναν Έλληνα και φυσικά πολύτιμο παίκτη ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι σήμερα (26/07) αποφασίστηκε «κοινή συναινέσει» η διακοπή της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» συνέδεσε την πενταετή επαγγελματική παρουσία του στη «Βασίλισσα» με τα τρία (τελευταία) τρόπαια της σύγχρονης ιστορίας της και ως εκ τούτου, το όνομά του καταγράφεται με χρυσά γράμματα στη Βίβλο των επιτυχιών της.

Πρόδηλο είναι, ότι μία ανακοίνωση δεν επαρκεί για να συμπυκνώσει συναισθήματα, εικόνες, δράσεις από τη διαδρομή, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του αρχηγού, στον οποίο πιστώνεται, ότι «έβαλε πλάτη» το απαιτητικό Καλοκαίρι του 2014 για να στηθεί η ΑΕΚ, που επέστρεψε μεν στα «μεγάλα σαλόνια», αλλά χωρίς καμία ελπίδα να αχνοφαίνεται τότε στον ορίζοντα. Ανέλαβε ηγετικές πρωτοβουλίες. Αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία αθλητή ιδίως για τις νεότερες γενιές.

Ωστόσο, αντικειμενικοί λόγοι, προκάλεσαν αιφνιδιαστικά το «διαζύγιο» με τον αθλητή, τον οποίο η οικογένεια της ΑΕΚ BC ευγνωμονεί για τις υπηρεσίες του. Συνιστούμε σε όλους να δείξουν το δέοντα σεβασμό αλλά και ψυχραιμία τόσο απέναντι στο σύλλογο, όσο και απέναντι στον αθλητή.

Διαβεβαιώνουμε τους οπαδούς μας, ότι η «Βασίλισσα» θα παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών, με στόχο σταθερά τις υψηλότερες διακρίσεις, δίχως οι διοικούντες την εταιρία να παραγνωρίζουν βεβαίως το ζοφερό τοπίο, που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ΑΕΚ BC θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθεια για επιστροφή του αθλήματος στην κανονικότητα, η οποία συνιστά και το αποκλειστικό εχέγγυο για την πρόοδο και την ευημερία του.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ