aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΒεζένκοφ: «Ο Μπαρτζώκας θα μου δώσει ρόλο!»

Βεζένκοφ: «Ο Μπαρτζώκας θα μου δώσει ρόλο!»

Η περίπτωση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη ως δανεικός από την Μπαρσελόνα ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο ωστόσο ο ίδιος δηλώνει άγνοια.

Ο άλλοτε ηγέτης του Άρη μίλησε σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας σχετικά την προοπτική να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και εξήγησε πως: «Ουδείς από το κλαμπ με έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσω για άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μπαρσελόνα. Η απόφαση είναι, καθαρά, δική της. Εξ όσων γνωρίζω, με θέλουν μαζί τους ενώ ο νέος κόουτς (σ.σ. Γιώργος Μπαρτζώκας) θα μου δώσει συγκεκριμένο ρόλο για τον οποίο θα παλέψω! Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να μου χαριστεί”.

Παράλληλα ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. «Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω για τον κόουτς. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του ενώ ελπίζω να έχουμε καλή επικοινωνία και συνεργασία στην Μπαρσελόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ