Τέλος η αγωνία! Στη Ζενίθ ο Γιαννάκης!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανήκει πλέον στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ.

Τέλος στην αγωνία μας ήρθε να βάλει η Ζενίθ ανακοινώνοντας και επισήμως πως θα είναι η νέα ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη! Όπως είδαμε όλοι, στη νέα καμπάνια της κορυφαίας ομάδας ενέργειας Ζενίθ , με την οποία ο Δράκος υπέγραψε συμβόλαιο και για ρεύμα και για φυσικό αέριο.

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της Ζενίθ, τον ο 1ος πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Μια ιστορική «ομάδα» που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni, και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Γεννημένος νικητής
Οι πρώτες δηλώσεις του Δράκου μετά την ανακοίνωση έγιναν μέσω του νέου τηλεοπτικού spot, δηλώνοντας : «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ