aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠαναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτιζάν των Ζοτς - Παπαπέτρου στο ντεμπούτο του Μπέικον

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτιζάν των Ζοτς – Παπαπέτρου στο ντεμπούτο του Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ στο ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον με στόχο τη νίκη μετά από 3 συνεχόμενες ήττες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τον Ντουέιν Μπέικον να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

«Η Παρτίζαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τελευταίο ματς που κέρδισαν έπαιξαν καλά. Εμείς χάσαμε κάποια ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε με περισσότερη και καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Να έχουμε ενέργεια και να καλύτερη τρανζίσιον άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στο Τελ Αβίβ. Επίσης και στην άμυνα man to man πρέπει να κάνουμε καλά box out και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην επίθεση να διαβάσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι καθώς είχαμε στο τελευταίο ματς 16 λάθη. Και πρέπει να τα περιορίσουμε εάν θέλουμε να κερδίσουμε ματς στην Euroleague», τόνισε ενόψει του ματς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Με τον Αρτούρας Γκουντάιτις να προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο όταν έχει σερί από ήττες. Πάντα θέλεις να πάρει τη νίκη και ειδικά με την παρουσία του κόσμου μας, περιμένουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλα τα πράγματα. Ειδικά στις μικρές λεπτομέρειες. Κάθε ματς ήταν διαφορετικό. Στο ένα ήταν τα ριμπάουντ, στο άλλο η άμυνα. Πάντα έτσι συμβαίνει στο μπάσκετ. Επίσης προσθέσαμε και κάποια κομμάτια στο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει ενόψει και του αγώνα με την Παρτίζαν».

Χωρίς τον Τζέιμς Νάναλι θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ η Παρτιζάν, σε ακόμα μία επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ