Ξέσπασε ο πιτσαδόρος: «Λένε βλακείες για τροφική δηλητηρίαση του Τζόρνταν!»

Κατηγορηματικός ότι η πίτσα που παραδόθηκε στον Μάικλ Τζόρνταν το 1997 δεν ήταν… ελαττωματική, ήταν ο υπάλληλος του καταστήματος την… μοιραία βραδιά!

Μέσα από το «Last Dance» έγινε γνωστό πως το φημισμένο «flu game» του Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς των Μπουλς με τους Τζαζ, το 1997, αποδόθηκε σε τροφική δηλητηρίαση από πίτσα!

Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον υπάλληλο της πιτσαρίας, που όχι μόνο ήταν εκείνος που την έφτιαξε, αλλά και ο ένας εκ των δύο που την παρέδωσαν στον «Air», στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Αρχικά, ο Γκρεγκ Φάιτ, ο οποίος τότε ήταν βοηθός μάνατζερ της πιτσαρίας χαρακτήρισε «θεωρίες συνωμοσίας» και ένα «κάρο βλακείες» τα όσα αναφέρθηκαν περί τροφικής δηλητηρίασης του Μάικλ Τζόρνταν από την πίτσα, λέγοντας στη συνέχεια πως ούτε πέντε άτομα παρέδωσαν την παραγγελία εκείνο, αλλά δύο και ο ένας ήταν ο ίδιος: «Εκείνος που είπε αυτή τη βλακεία ότι ήμασταν πέντε άτομα, ήμασταν δύο. Άλλωστε, σε εκείνη τη βάρδια δεν είχα καν τόσα άτομα στο μαγαζί».

Μάλιστα, ο Φάιτ τονίζει πως κατά την παρασκευή της… επίμαχης πίτσας τηρήθηκαν κατά γράμμα όλοι οι κανόνες υγιεινής και γι’ αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο, η δηλητηρίαση του «Air» να προήλθε από εκεί!

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ