aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΞανά αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Αντίπαλός του ο Λεμπρόν Τζέιμς

Ξανά αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Αντίπαλός του ο Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι δύο αρχηγοί στο All Star Game του NBA για το 2023 που θα διεξαχθεί στο Σολτ Λέικ της Γιούτα στις 19 Φεβρουαρίου. Ο Greek Freak πρώτευσε σε ψήφους στην Ανατολή και ο «βασιλιάς» στη Δύση, με αποτέλεσμα να είναι αυτοί που θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους.

Ο Έλληνας διεθνής, που θα λάβει μέρος σε All Star Game για έβδομη φορά και θα είναι αρχηγός για τρίτη μετά το 2019 και το 2020, επελέγη στην Ανατολή μαζί με τους Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Ο δε Λεμπρόν, που είναι για πέμπτη φορά αρχηγός, δηλαδή από την πρώτη χρονιά καθιέρωσης του νέου format, πρώτευσε στη Δύση μαζί με τους Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) και Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς).

Για την επιλογή των βασικών προσμετρήθηκαν οι ψήφοι του κοινού κατά 50%, ενώ από 25% προσμετρήθηκαν οι ψήφοι των παικτών και των εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Οι προπονητές των 30 ομάδων της λίγκας θα επιλέξουν τους 14 αναπληρωματικούς (7+7 από κάθε περιφέρεια) στις 2 Φεβρουαρίου και εν συνεχεία στις 19 Φεβρουαρίου οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν ζωντανά τους συμπαίκτες τους εναλλάξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ