aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΤζόρνταν: Η «τούρτα» με το έκτο δαχτυλίδι και το «κερασάκι» με το «The Shot»!

Τζόρνταν: Η «τούρτα» με το έκτο δαχτυλίδι και το «κερασάκι» με το «The Shot»!

Το πρώτο three-peat των Μπουλς (1991, 1992, 1993) αποτέλεσε την πρώτη εποχή θριάμβου του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος αποσύρθηκε (ευτυχώς προσωρινά) και η επιστροφή του συνδυάστηκε με νέα σειρά τίτλων!

Το 1996 και το 1997 οι «ταύροι» επανήλθαν στην κορυφή, με τον Air φυσικά σε ρόλο MVP, για να φτάσουμε στη σεζόν 1997/1998, όπου το δεύτερο three-peat ολοκληρώθηκε με επικό τρόπο! Ο Μάικλ ήταν για άλλη μια φορά πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ (28,7 πόντοι) και δεν ήταν διατεθειμένος να… χαρίσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν στους τελικούς είχε απέναντί του τους Γιούτα Τζαζ των πεινασμένων για τίτλο, Τζον Στόκτον και Καρλ Μαλόουν!

Οι Τζαζ πάλεψαν, όμως και πάλι ο MJ ήταν θριαμβευτής και MVP, με το The Shot στο Game 6 στη Γιούτα, που έβαλε τη σφραγίδα του τίτλου, να μένει στην ιστορία! Το ESPN, λίγες ημέρες πριν βγάλει στον αέρα το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», με το μεγάλο φινάλε της δυναστείας των Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα καλύτερα του Air από τη σεζόν 1997/1998, με αποκορύφωμα φυσικά το σουτ τίτλου στη Γιούτα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ