aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBA«Τρελαμένοι» για σκούπα oι Νάγκετς, έτοιμοι για πρόκριση στους τελικούς (vid)

«Τρελαμένοι» για σκούπα oι Νάγκετς, έτοιμοι για πρόκριση στους τελικούς (vid)

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Νάγκετς που στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Το Ντένβερ επικράτησε με 119-108 των Λέικερς μέσα στο LA στο Game 3 των τελικών της Δύσης, πήγε στο 3-0 και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη από τη… σκούπα και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Μάρει και Γιόκιτς δεν… αστειεύονται

Σε όλη τη σειρά οι δύο ηγέτες των Νάγκετς έχουν βγει μπροστά και… διαλύουν τους λιμνάνθρωπους, δημιουργώντας τους προβλήματα. Αυτό έγινε και στο τρίτο ματς της σειράς και πρώτο στο Λος Άντζελες. Ο Μάρεϊ σταμάτησε στους 37 πόντους, τα 7 ριμπάουντ και τις 6 ασίστ, ενώ ο Γιόκιτς που αυτή τη φορά δεν έκανε triple double, είχε 24 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Καλό ματς και ο Μπράουν με 15 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε double double αλλά δεν ήταν αρκετό με 28 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν μέτρησε 23 πόντους, 12 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Η φόρα του Μάρεϊ και το… γκάζι στο τέλος

Ο Μάρεϊ ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη περίοδο, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση. Ο Καναδός γκαρντ είχε κέφια στο ξεκίνημα και οι Νάγκετς ήταν στο 20-32 υπέρ τους στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Η ομάδα του ΛεΜπρόν και του Ντέιβις το μάζεψε στο ημίχρονο και μείωσε σε 55-58.

Και η τρίτη περίοδος ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, πριν φτάσουμε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο εκεί που ο Γιόκιτς ανέβασε ρυθμούς, είχε και τον εξαιρετικό Μπράουν, με το Ντένβερ να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να φτάνει στη νίκη, το break και το 3-0. Πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη για να φτάσει στους τελικούς και να πάει για το πρωτάθλημα.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-32, 55-58, 82-84, 108-119


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ