aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣτο «σφυρί» όλοι οι παίκτες πλην του Λίλαρντ στους Μπλέιζερς

Στο «σφυρί» όλοι οι παίκτες πλην του Λίλαρντ στους Μπλέιζερς

Τα τελευταία χρόνια και παρά τις αρκετές διορθωτικές κινήσεις, οι Μπλέιζερς αδυνατούν να φύγουν από τη «μετριότητα» και να θέσουν γερές βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσουν στα παρκέ του ΝΒΑ.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τη φετινή σεζόν, με τον σύλλογο του Πόρτλαντ να βρίσκεται στη δέκατη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 12-18, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Ενδεικτικό είναι πως τα ξημερώματα του Σαββάτου επικράτησαν 125-116 των Χόρνετς, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, και μόλις τη δεύτερη στα δώδεκα πιο πρόσφατα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου, Μπράιαν Γουίντχορστ, η διοίκηση των Μπλέιζερς πήραν την απόφαση να τραβήξουν την «σκανδάλη» και να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της ομάδας, άπαντες οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή πλην του Ντέμιαν Λίλαρντ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ