aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣτο... ρελαντί ο Αντετοκούνμπο, ήττα για τους Μπακς από τη Γιούτα (vid)

Στο… ρελαντί ο Αντετοκούνμπο, ήττα για τους Μπακς από τη Γιούτα (vid)

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν χρειάστηκε να… φορτσάρει ιδιαίτερα καθώς βρέθηκε στο παρκέ για 21 λεπτά και σημείωσε 21 πόντους με 7/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Καλαϊτζάκης οι οποίοι ωστόσο έμειναν άποντοι. Ο… μεγάλος αδερφός του Γιάννη είχε 0/1 δίποντο, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 10 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε 6 λεπτά και είχε με τη σειρά του 0/1 δίποντο και 1 λάθος.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 25 πόντους και 3/4 τρίποντα, ενώ άλλους 13 πόντους πρόσθεσε ο Τζρου Χόλιντεϊ. Για λογαριασμό της Τζαζ, ο Τζόρνταν Κλάρκσον ήρθε (όπως πάντα) από τον πάγκο και είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ξεχώρισαν επίσης οι Μπογκντάνοβιτς (14π.), Κόνλεϊ (13π.) και Μίτσελ (12π.)

Αυτή ήταν η 3η ήττα των Μπακς σε τέσσερα παιχνίδια της preseason, ενώ αντίστοιχα οι «Μορμόνοι» μετρούν στα ματς της προετοιμασίας 2-2 ρεκόρ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ