aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣτην Τάξη του 2023 του Hall of Fame οι Γουέιντ, Νοβίτσκι, Πόποβιτς, Γκασόλ, Πάρκερ και...

Στην Τάξη του 2023 του Hall of Fame οι Γουέιντ, Νοβίτσκι, Πόποβιτς, Γκασόλ, Πάρκερ και Χάμον

Μία νέα Τάξη θρύλων παίρνει το δρόμο για την μπασκετική αθανασία του Hall of Fame. Αυτή του 2023 περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ιστορίας του NBA και του WNBA.

Στην τελετή που θα γίνει στις 12 Αυγούστου στη Μασαχουσέτη, εκεί που βρίσκεται το Hall of Fame, θα λάβουν το περίφημο πορτοκαλί σακάκι τους παίκτες και προπονητές που σημάδεψαν πολλά χρόνια στο NBA.

Ο Ντουέιν Γουέιντ τρεις φορές πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2008. Τρία μέλη της Δυναστείας των Σαν Αντόνιο Σπερς: Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, πέντε φορές πρωταθλητής και ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες, ο Τόνι Πάρκερ, αλλά και η Μπέκι Χάμον, μέλος του επιτελείου του Πόποβιτς, αλλά και έξι φορές All Star στο WNBA και πρωταθλήτρια ως προπονήτρια.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι, πρωταθλητής με τους Ντάλας Μάβερικς και Νο6 στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών, αλλά και ο Πάου Γκασόλ, δύο φορές πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και δύο φορές ασημένιος Ολυμπιονίκης.

Η επίσημη ανακοίνωση της λίστας θα γίνει το Σάββατο, 1η Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ