aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣπάνια και συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρόν πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι $2.4 εκατ.

Σπάνια και συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρόν πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι $2.4 εκατ.

Η συγκεκριμένη κάρτα προοριζόταν για να σπάσει (ίσως) το ρεκόρ όλων των εποχών όσον αφορά τις πωλήσεις σε δημοπρασίες. Τουλάχιστον έτσι λεγόταν για το νέο «ιερό δισκοπότηρο» των trading cards και ένα μοναδικό κομμάτι που περιείχε σε μικρό… χαρτί όλη την ιστορία του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πώς; Τα τρία λογότυπα του ΝΒΑ από τρεις διαφορετικές μπαντάνες που φόρεσε ο «Βασιλιάς» στις τρεις ομάδες που έχει αγωνιστεί: Στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στους Μαϊάμι Χιτ και στους Λος Άντζελες Λέικερς! Με την τιμή της να ξεκινά στα 500.000 δολάρια.

Και να φτάνει- όπως τελικά αποδείχθηκε- να αγγίξει τα 2.4 εκατομμύρια δολάρια! «Συνήθως, είναι οι παλαιότερες vintage κάρτες που είναι πολύτιμες. Αλλά πραγματικά δεν υπήρξε ποτέ μια κάρτα τόσο δημοφιλής πριν καν βγει από το… πακέτο της», δήλωσε ο Ken Goldin, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος της ομώνυμης εταιρία, υπεύθυνη για πωλήσεις αντικειμένων σχετικών με το ΝΒΑ που έχουν ξεπεράσει το ένα δις δολάρια.

Και σε όλα τα παραπάνω μπορεί να προστεθεί και η… μανία του raper και παραγωγού Ντρέικ να την αποκτήσει, αφού είχε ξοδέψει 200.000 δολάρια ώστε να την βρει σε πακέτα (χωρίς να το καταφέρει) επιβεβαιώνοντας το πάθος του για το NBA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ