aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣοκάρουν οι απειλές που δέχεται ο Κάντερ: «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε...

Σοκάρουν οι απειλές που δέχεται ο Κάντερ: «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε τα σκυλιά»

Ο Ένες Καντέρ είναι εδώ και μερικές ημέρες επικηρυγμένος από την Τουρκία έναντι 500.000 δολαρίων. Αυτό μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το μίσος κάποιων Τούρκων στο πρόσωπό του, με τον έμπειρο σέντερ να δημοσιεύει μερικά από τα μηνύματα που έχει λάβει στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με το περιεχόμενό τους να σοκάρουν.

Ο NBAερ ψηλός – που δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του για τον Ταγίπ Ερντογάν – πόσταρε μία σειρά από φωτογραφίες με μηνύματα που δέχθηκε από Τούρκους, τα οποία μετέφρασε στα αγγλικά.

«Πουτ…ας γιε χωρίς πατρίδα. Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε τα σκυλιά. Προδότη χωρίς τιμή», αναφέρει ένα από αυτά, με έναν άλλο Τούρκο να του γράφει: «Προσέλαβα πληρωμένο δολοφόνο για να σε σκοτώσει. Σύντομα θα στο αποδείξω» και έναν άλλο να προσθέτει: «Πουτ…ας γιε, θα είσαι νεκρός σε 8 μήνες. Σύντομα».

Μεταξύ άλλων ο Καντέρ έχει λάβει ακόμα μήνυμα που ανέφερε «να με αποκαλέσεις σκ…α αν δεν σε πυροβολήσω την στιγμή που θα σε δω στις ΗΠΑ», αλλά και ένα που τόνιζε: «Πουτ…ας γιε δεν θα καταφέρεις ποτέ να φύγεις από τις ΗΠΑ για να πας σε άλλες χώρες, επειδή θα σε περιμένουμε και θα σε πυροβολήσουμε στο κεφάλι. Ελπίζω να αξίζω αυτή την αποστολή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ