aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣάρωσε στην ψηφοφορία ο Γιάννης: Ξεπέρασε τις 7 εκατ. ψήφους!

Σάρωσε στην ψηφοφορία ο Γιάννης: Ξεπέρασε τις 7 εκατ. ψήφους!

Την έβδομη συμμετοχή του σε All Star Game του NBA ετοιμάζεται να καταγράψει σε λίγο καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα θα είναι αρχηγός για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά το 2019 και το 2020.

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς πρώτευσε σε ψήφους στην Ανατολή και θα τον πλαισιώσουν στην αρχική πεντάδα οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Όπως έγινε γνωστό, ο «Greek Freak» ήταν κυρίαρχος στη διαδικασία, λαμβάνοντας 6,761,032 ψήφους από το κοινό. Δεύτερος ήταν ο Ντουράντ με 6.525.199 ψήφους.
Στην αντίστοιχη ψηφοφορία των παικτών της Λίγκας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά πρώτος με 220 ψήφους έναντι του δεύτερου σταρ των Νετς που συγκέντρωσε 172 ψήφους.

Μόλις δύο ψήφοι ήταν η διαφορά στις προτιμήσεις των media, εκεί όπου πρώτος αναδείχθηκε ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς με 82 θετικές ψήφους και ο Γιάννης ήρθε δεύτερος με 80.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψηφοφορία έχουν οι επιλογές των παικτών που αποτελούν το 50%, ενώ οι ψήφοι φιλάθλων και τον Media έχουν από 25%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ