aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΣάγκερ: «Έπεισα τον Ρόντμαν να μην αυτοκτονήσει»

Σάγκερ: «Έπεισα τον Ρόντμαν να μην αυτοκτονήσει»

Το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζει το φάσμα του θανάτου ο Κρεγκ Σάγκερ έχει συγκινήσει όλο τον αθλητικό κόσμο. Ο θρυλικός ρεπόρτερ, που έγινε γνωστός για τα φανταχτερά του κοστούμια αλλά παραμένει ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, έχει γίνει γνωστό πως μετρά ακόμη μόλις τρεις με έξι μήνες ζωής λόγω λευχαιμίας.

Ο ίδιος το επιβεβαίωσε, ενώ αποκάλυψε πως πριν από 23 χρόνια είχε βγάλει από το μυαλό του Ντένις Ρόντμαν την ιδέα να αυτοκτονήσει. Ο ιδιόρρυθμος άλλοτε άσος του ΝΒΑ βρισκόταν σε ένα στριπ κλαμπ το 1993, όταν ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση (μετά το διαζύγιό του) και έτοιμος να καταστρέψει τη ζωή του. «Είχε το όπλο και είχε αποφασίσει να το κάνει. Του είπα πόσο ηλίθιο θα ήταν κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Σάγκερ.

Ο 54χρονος πλέον Ρόντμαν, που έβαλε σε τάξη την καριέρα του και σε κάποιο βαθμό τη ζωή του έκτοτε (χωρίς ποτέ να απαλλαγεί από τις κακές συνήθειες και επιλογές) είχε αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία του («Όσο κακός θέλω») που κυκλοφόρησε το 1996 πως είχε σκεφτεί στο παρελθόν να αυτοκτονήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ