aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΡεκόρ κάνουν και οι Σπερς!

Ρεκόρ κάνουν και οι Σπερς!

Όλος ο κόσμος ασχολείται (και δικαίως) εδώ και μήνες με το ρεκόρ των Μπουλς.

Για την ακρίβεια με το αν οι Γουόριορς θα το ξεπεράσουν. Αναμένοντας ωστόσο το αν θα το καταφέρουν (στο τελευταίο ματς με τους Γκρίζλις), ιστορία γράφτηκε και τα ξημερώματα στο NBA.

Παρόλο λοιπόν που οι πρωταθλητές του έσπασαν προχθές το αήττητο, το Σαν Αντόνιο δεν πτοήθηκε. Και λυγίζοντας έστω και δύσκολα την ελλιπή Θάντερ (102-98 στην παράταση) έφτασε το εντός έδρας ρεκόρ του σε 40-1. Κάτι που σημαίνει ότι ισοφάρισε τη σχετική επίδοση που κατείχαν από το 1985-86 οι Μπόστον Σέλτικς.

Βέβαια για να το καταφέρουν τα χρειάστηκαν, έστω κι αν είχαν απέναντί τους μια ομάδα που έπαιζε χωρίς τα αστέρια της (Ντουράντ, Γουέστμπρουκ, Ιμπάκα). Γιατί πρώτα έμειναν πίσω μέχρι και 18 πόντους και αφότου επέστρεψαν και φάνηκε να καθαρίζουν, αναγκάστηκαν να πάνε σε παράταση.

Στο τέλος ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση των Λέοναρντ (26 πόντοι) και Πάρκερ (20 πόντοι) δεν πήγε χαμένη και επέτρεψε στους παίκτες του Πόποβιτς να επανέλθουν στις επιτυχίες έπειτα από τρεις σερί ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ