aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΠρόταση στον Σο έκαναν οι Λέικερς

Πρόταση στον Σο έκαναν οι Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς, έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Μπάιρον Σκοτ στο πρόσωπο του Λουκ Γουόλτον και τώρα το μόνο που τους μένει είναι το ποιοι θα τον πλαισιώσουν.

Ο Λουκ Γουόλτον από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς, με την ομάδα τώρα να ψάχνει τους βοηθούς του.

Τη πόρτα του Μπράϊαν Σο χτύπησε η ομάδα του Λος Άντζελες, προσφέροντάς του μια θέση δίπλα στον Γουόλτον. Αλλά ο πρώην βοηθός του Φιλ Τζάκσον και προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς, δήλωσε πως πρέπει να «ζυγίσει» κάποια πράγματα.

«Έχω κάποιες αποφάσεις να λάβω σύντομα», είπε ο Σο στην εφημερίδα της Νότιας Καλιφόρνιας μετά τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Θάντερ, στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής περιφέρειας.

Ο Σο για την ομάδα των «Λιμνάθρωπων» είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, αφού έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα ως παίκτης και αρκετού τίτλους ως βοηθός προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ