aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΠρώην αθλητής του UFC κατηγόρησε τον Λεμπρόν Τζέιμς για χρήση αναβολικών ουσιών

Πρώην αθλητής του UFC κατηγόρησε τον Λεμπρόν Τζέιμς για χρήση αναβολικών ουσιών

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά από μια δήλωση του άλλοτε αθλητή του UFC, Σέιλ Σόνεν, για χρήση αναβολικών ουσιών από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Αμερικανός του οποίου η καριέρα διακόπηκε λόγω τιμωρίας για χρήση αναβολικών, κατηγόρησε τον σούπερ-σταρ του ΝΒΑ, τονίζοντας ότι έχουν και τον ίδιο προμηθευτή.

«Αν ο ΛεΜπρόν ήξερε τι κάνει… Υπάρχουν παίκτες που λένε ότι δεν έχει σημασία… Όμως έχει σημασία. Αν ήξεραν τι κάνουν αυτά τα πράγματα θα το καταλάβαιναν αυτό. Έχουμε τον ίδιο προμηθευτή, οπότε ξέρω τι κάνει» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σονέν και συνέχισε:

«Υπάρχει μόνο ένας γκόλφερ που το κάνει αυτό. Υπάρχει η τριάδα ουσιών: Ερυθροποιητίνη, αυξητική ορμόνη και τεστοστερόνη ή αλλιώς η… θεραπεία του Λανς Άρμστρονγκ. Μόνο ένας γκόλφερ το κάνει και είναι ο Τάιγκερ Γουντς. Κάποιοι λένε ότι δεν έχει σημασία. Έχει όμως σημασία.

Η ερυθροποιητίνη έχει σημασία και αυτός είναι ο λόγος που την παίρνει ο ΛεΜπρόν. Η ερυθροποιητίνη αυξήνει τα κόκκινα αιμοσφαίρια, κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη αντοχή, ώστε να παίξεις σε όλο το παιχνίδι και να είσαι εξίσου αποδοτικός στην πρώτη και την τέταρτη περίοδο. Η ερυθροποιητίνη είναι ο βασιλιάς τον σκευασμάτων» ήταν τα λόγια του Σέιλ Σόνεν.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι στο ΝΒΑ κάθε παίκτης μπορεί να περάσει από εννέα ντόπινγκ κοντρόλ κάθε χρόνο, εντός ή εκτός αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ