aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΠολεμιστές όνομα και πράγμα!

Πολεμιστές όνομα και πράγμα!

Έχουν και το όνομα και τη… χάρη! Οι Γουόριορς απέδειξαν πώς ξέρουν να πολεμούν και να μην το βάζουν κάτω. Έτσι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με 17 πόντους πίσω στο κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να πανηγυρίσουν τη νίκη 110-99.

Οι παίκτες του Γκόλντεν Στέιτ δεν ήταν καθόλου καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι Μπλέιζερς είχαν πάρει «κεφάλι» στο σκορ και μάλιστα χωρίς να δουν τους Γουόριορς να περνούν μπροστά εκείνοι στο σκορ. Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου είχαν διαφορά 17 πόντων υπέρ τους. Το Γκόλντεν Στέιτ μείωσε στους 8 στο τέλος της αλλά στην τρίτη το Πόρτλαντ είχε και πάλι υπέρ του διαφορά 11 πόντων.

Εκεί οι Γουόριορς «ξύπνησαν». Και κατάφεραν σε ένα μόνο δωδεκάλεπτο, κάνοντας εκπληκτικά πράγματα να περάσουν μπροστά στο σκορ και να πάρουν στο τέλος τη νίκη, προηγούμενοι πλέον με 2-0 στη σειρά των αγώνων.

Προβάδισμα και μάλιστα εκτός έδρας πήρε και το Μαϊάμι στη σειρά των αγώνων με το Τορόντο. Οι Χιτ επικράτησαν 102-96 τους Ράπτορς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο οδηγήθηκε στην παράταση με ένα τρομερό σουτ του Λόουρι από τη μέση του γηπέδου.

Για να φτάσει εκεί το ματς όμως οι Χιτ έκαναν πολλά λάθη. Τόσα λάθη που θα μπορούσαν να έχουν χάσει το παιχνίδι. Ο Λόουρι αν και η συνολική του εμφάνιση δεν ήταν καλή, ήταν εκείνος που έδωσε την δεύτερη ευκαιρία στους Ράπτορς. Με επτά πόντους στο τέλος της κανονικής διάρκειας έγραψε το 90-90. Στην παράταση όμως οι Χιτ βελτιώθηκαν και πανηγύρισαν τη νίκη και το «σπάσιμο» της έδρας των Ράπτορς.

Τορόντο Ράπτορς – Μαϊάμι Χιτ 96-102
Βαλανσιούνας 24, Ντε Ροζάν 22, Ρος 19, Κάρολ 10, Τζόζεφ 10, Λόουρι 7, Πάτερσον 2, Πάουελ 2 /
Ντράγκιτς 26, Γουέιντ 24, Τζόνσον 16, Ρίτσαρντσον 11, Ντενγκ 10, Γουάιτσάιντ 9, Στουνταμάιρ 4, Χασλεμ 2

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 110-99
Τόμσον 27, Γκριν 17, Ιγουοντάλα 15, Λίβινγκστον 14, Μπαρνς 13, Εζελι 8, Μπαρμόσα 7, Κλαρκ 5, Μπογκουτ 4/
Λιλαρντ 25, ΜακΚόλουμ 22, Αμινου 14, Χέντερσον 12, Χαρκλες 11, Πλάμλι 6, Κραμπ 5, Ντέιβις 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ