aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBA«Πολεμιστές» και στο Κλίβελαντ

«Πολεμιστές» και στο Κλίβελαντ

Το σημαντικότερο ίσως βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έκαναν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που επιβλήθηκαν των Καβαλίερς εκτός έδρας με σκορ 118-113.

Η ομάδα των Κάρι και Ντιουράντ χρειάζεται πλέον μόνο μια νίκη ακόμα προκειμένου να φορέσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, αφού έφεραν τη σειρά στο 3-0 και πλέον είναι μια ανάσα από τον σκοπό τους.

Οι παίκτες του Στιβ Κερ πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις για τη νέα νίκη τους, όμως στην τρίτη περίοδο ο James «ξύπνησε», προσπάθησε να παρασύρει τους συμπαίκτες του στη νίκη αλλά δυστυχώς για την ομάδα του ο Κάρι και η παρέα του στα τελευταία λεπτά ήταν απόλυτα «αφεντικά» στον αγώνα και δεν τους επέτρεψαν να μειώσουν τη σειρά στο 2-1.

Κορυφαίος της αναμέτρησης για μια ακόμα φορά ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 31 πόντους εκ των οποίων οι έξι στο τέλος, όταν οι Ουόριορς πέρασαν μπροστά με 113-116. Κοντά σε απόδοση και ο Στεφ Κάρι με 26 πόντους ειδική μνεία αξίζει και στον Τόμσον που σημείωσε 30 πόντους και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη.

Από την πλευρά τους οι Καβαλίερς είδαν τον Τζέιμς να πετυχαίνει 27 πόντους, να μαζεύει 11 ριμπάουντ και να μοιράζει 9 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ