aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟριστικό: Διακόπτεται η σεζόν στο ΝΒΑ

Οριστικό: Διακόπτεται η σεζόν στο ΝΒΑ

Τέλος, μέχρι νεωτέρας, στο φετινό ΝΒΑ. Σύμφωνα με σχετικό tweet το δημοσιογράφου, Σαμς Σαράνια, μετά την απόφαση αναβολής του ματς ανάμεσα στους Θάντερ και τους Τζαζ, λόγω του θετικού κρούσματος κορωνοϊού στον Ρούντι Γκομπέρ της Γιούτα, ο Ανταμ Σίλβερ αποφάσισε και ανακοίνωσε τη διακοπή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου , μέχρι νεωτέρας.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ της Γιούτα ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησε το ματς στην Οκλαχόμα, αφού βρέθηκε θετικός λίγο πριν την έναρξη και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΝΒΑ ανακοινώνει ότι ένας παίκτης των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ανακοινώθηκε λίγο πριν το τζάμπολ στον αγώνα των Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης που έχει προσβληθεί δεν ήταν στο γήπεδο.

Το ΝΒΑ αναβάλλει τους αγώνες, μετά το τέλος των σημερινών, μέχρι νεωτέρας. Το ΝΒΑ θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα, σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ