aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Σέλτικς πάνε για την ολική ανατροπή, 150/150 προκρίσεις για ομάδες που είχαν βρεθεί στο...

Οι Σέλτικς πάνε για την ολική ανατροπή, 150/150 προκρίσεις για ομάδες που είχαν βρεθεί στο 3-0

Όσο ζουν… θα ελπίζουν. Και από τη στιγμή που οι Μπόστον Σέλτικς γέμισαν νέα… φιάλη οξυγόνου στο Game 5, έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στην ολική ανατροπή!

Μετά το 3-0 των Μαϊάμι Χιτ και την… παραλίγο «σκούπα» στους τελικούς της Δύσης, η ομάδα της Βοστόνης αντέδρασε και μείωσε τη σειρά σε 3-2! Όπερ και σημαίνει ότι έμεινε «ζωντανή» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους NBA Finals καθώς «έσβησε» τα δύο «ματς μπολ» των αντιπάλων της.

Το ερώτημα που πηγάζει είναι το εξής: Θα καταφέρουν οι Σέλτικς να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα έχει επιστρέψει από το 0-3; Κι όμως. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο στα play-offs. Και στις 150 περιπτώσεις που μια ομάδα είχε βρεθεί στο 3-0, σημειώθηκαν και 150 προκρίσεις!

Στις 92 από αυτές τις περιπτώσεις «σκούπισαν» τους αντιπάλους τους με 4-0, σε 44 σειρές η πρόκριση κρίθηκε στα πέντε παιχνίδια (4-1), ενώ αντίστοιχα υπήρξαν 11 προκρίσεις σε Game 6. Το θα συμβεί τώρα; Θα φτάσουν στις 12 οι προκρίσεις σε 6ο ματς ή θα σημειωθεί Game 7 για 4η φορά στην ιστορία του ΝΒΑ ύστερα από 0-3;

Η συνέχεια επί της… οθόνης και δη στο ματς το οποίο θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της ερχόμενης Κυριακής (28/5, 03:30).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ