aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Σέλτικς ανανέωσαν για άλλα δύο χρόνια τον Αλ Χόρφορντ

Οι Σέλτικς ανανέωσαν για άλλα δύο χρόνια τον Αλ Χόρφορντ

Ο Αλ Χόρφορντ ετοιμάζεται να κρεμάσει τη φανέλα του στη Βοστόνη καθώς ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια στους Σέλτικς, παραμένοντας στην ομάδα έως και το καλοκαίρι του 2025!

Η νέα συμφωνία του Δομηνικανού φόργουορντ/σέντερ θα έχει ισχύ από τη σεζόν 2023-24 και θα παραμείνει κάτοικος Βοστόνης μέχρι να κλείσει 39 χρόνια ζωής.

Κάτι που ίσως οδηγήσει τον Χόρφορντ στην απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως μέλος των Σέλτικς! Φέτος έχει να λάβει άλλα 26.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με την νέα συμφωνία θα βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

Ο έμπειρος παίκτης μετράει αισίως 968 ματς στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ, σουτάροντας με 51% εντός παιδιάς. Αντίστοιχα έχει άλλα 147 παιχνίδια στα playoffs και οι μέσοι όροι του ανέρχονται σε 13.3 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 3.4 τελικές πάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ