aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Σανς πρόσφεραν Πολ και οι Λέικερς Γουέστμπρουκ για Ίρβινγκ

Οι Σανς πρόσφεραν Πολ και οι Λέικερς Γουέστμπρουκ για Ίρβινγκ

Η μετακίνηση του Κάιρι Ίρβινγκ στους Μάβερικς με ανταλλαγή από τους Νετς ταρακούνησε όλο το ΝΒΑ. Ο 30χρονος γκαρντ ήταν περιζήτητος τις ώρες που προηγήθηκαν, καθώς πολλές ομάδες αποπειράθηκαν να πείσουν τους Νετς με διάφορα «πακέτα» παικτών.

Σύμφωνα με το Athletic, οι Σανς πρόσφεραν τον Κρις Πολ, τον Τζέι Κράουντερ και μια μελλοντική επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ, με το Μπρούκλιν να ζητά όμως περισσότερα πικ πρώτου γύρου, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο το Φίνιξ.

Οι Λέικερς, από την άλλη, πρόσφεραν στο Μπρούκλιν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και δύο επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2027 και του 2029, όμως οι Νετς ήθελαν να μπουν στο «πακέτο» και κάποιοι νεαροί παίκτες, όπως οι Όστιν Ριβς και Μαξ Κρίστι, κάτι που δεν δέχτηκαν οι «λιμνάνθρωποι». Παράλληλα, οι Λέικερς ήθελαν ο Ίρβινγκ να τους εγγυηθεί ότι θα υπέγραφε επέκταση ως το 2025, ενώ ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί να εξετάσει την αγορά ως free agent το καλοκαίρι.

Το επίσης έγκυρο Ringer αναφέρει πως οι Κλίπερς πρόσφεραν προκειμένου να αποκτήσουν τον Ίρβινγκ τους Λουκ Κενάρντ, Τέρανς Μανς, μια επιλογή πρώτου γύρου και δύο ανταλλαγές πικ πρώτου γύρου.

Τελικά ο Ίρβινγκ πήγε στους Μάβερικς, που παραχώρησαν τους Σπένσερ Ντινγουίντι, Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ, μια επιλογή πρώτου γύρου (2027) και δύο δευτέρου γύρου στο ντραφτ (2027, 2029). Επίσης στο Ντάλας μετακομίζει και ο Μαρκίφ Μόρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ