aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Ράπτορς θέλουν Ντουράντ και... ετοιμάζουν το «πακέτο» του trade

Οι Ράπτορς θέλουν Ντουράντ και… ετοιμάζουν το «πακέτο» του trade

Αν και οι Φοίνιξ Σανς με τους Μαϊάμι Χιτ προβάλλουν ως οι πρώτοι υποψήφιοι προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Κέβιν Ντουράντ, δεν αποκλείεται να μπουν «σφήνα» και οι Τορόντο Ράπτορς.

Όπως είναι γνωστό, ο KD έριξε βόμβα πριν από μερικές ημέρες καθώς ζήτησε από τους Νετς να γίνει trade σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ! Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί καθώς οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, αλλά από την άλλη φαντάζει και ως το αναπόφευκτο σενάριο για την ομάδα του Μπρούκλιν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μάικλ Γκρέιντζ του Sportsnet, ο Ουτζίρι όχι μόνο καλοβλέπει την περίπτωση του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αλλά ετοιμάζεται να βάλει στο τραπέζι και μια πρόταση προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» των Νετς: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση για την υλοποίηση του trade, αλλά σίγουρα επικρατεί αισιοδοξία στους Ράπτορς. Και υπάρχει η αίσθηση, από τη στιγμή που οι ομάδες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί του λόγω του ότι έχει συμβόλαιο, ότι ο Ντουράντ είναι τουλάχιστον θετικός στη μετακόμιση στο Τορόντο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι το «πακέτο» που ετοιμάζουν στο Τορόντο για το trade; Τους Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, Όου Τζι Ανουνόμπι, Θάντους Γιανγκ αλλά και πολλά draft picks πρώτου γύρου! Άλλωστε από την υπάρχουν ομάδα δεν… υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσουν τους Πασκάλ Σιάκαμ και Σκότι Μπαρνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ