aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Μιλγουόκι Μπακς απέλυσαν τον Μπουντενχόλζερ!

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέλυσαν τον Μπουντενχόλζερ!

Παρελθόν από το «τιμόνι» των Μιλγουόκι Μπακς αποτελεί ο Μάικ Μπουντενχόλζερ!
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, τα «ελάφια» προχώρησαν στην απόφαση να απομακρύνουν τον 53χρονο τεχνικό από την άκρη του πάγκου τους ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρόωρος αποκλεισμός στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Μαϊάμι Χιτ με σκορ 4-1, φαίνεται πως ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις τάξεις του οργανισμού και οδήγησαν τον έμπειρο προπονητή στην πόρτα της εξόδου.

Ο Μπουντενχόλζερ ανέλαβε τα ηνία των Μπακς τον Μάιο του 2018, μεταμορφώνοντας την ομάδα του Ουισκόνσιν σε πρωταγωνιστή του ΝΒΑ, εκτοξεύοντας παράλληλα το παιχνίδι και το status του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μαζί με τον «Greek Freak», κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2021, επικρατώντας 4-2 των Φοίνιξ Σανς στους τελικούς! Μάλιστα, ο Μπουντενχόλζερ κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τη σεζόν 2018-19, ενώ φέτος, οδήγησε τα «ελάφια» στην πρώτη θέση όλου του ΝΒΑ στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 58-24.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ