aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟι Μπακς απλώνουν δίχτυα σε Τορόντο και Πόρτλαντ για τη θέση του προπονητή: Οι νέοι...

Οι Μπακς απλώνουν δίχτυα σε Τορόντο και Πόρτλαντ για τη θέση του προπονητή: Οι νέοι υποψήφιοι της λίστας

Η θέση του head coach στους Μιλγουόκι Μπακς είναι η πλέον περιζήτητη στο ΝΒΑ, με τη shortlist του Τζον Χορστ να μεγαλώνει τις τελευταίες ώρες.

Ο Κένι Άτκινσον ήταν το πρώτο όνομα που εμφανίστηκε ως υποψήφιο για τη διαδοχή του Μάικ Μπούντενχολζερ, αλλά εσχάτως αποδεικνύεται πως ο ανταγωνισμός (θα) είναι μεγάλος. Σύμφωνα με το ESPN, η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει ακόμη δύο ονόματα: αυτό του Σκοτ Μπρουκς κι εκείνο του Έιντριαν Γκρίφιν.

Ο πρώτος εργάζεται ως βοηθός του Τσόνσι Μπίλαπς στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, διαθέτει όμως δωδεκαετή εμπειρία ως head coach σε Οκλαχόμα Σίτι και Γουάσινγκτον. Όσο για τον δεύτερο; Πρόκειται για τον top assistant coach των Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος -εκτός των άλλων- είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση που άνοιξε στον οργανισμό μετά από την απομάκρυνση του Νικ Νερς.

Υπάρχει βέβαια κάτι που τον δένει με τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού εκεί ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ως assistant coach το 2010.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ