aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ «βασιλιάς» Λεμπρόν πήρε... σκούπα και «καθάρισε» τους Πέισερς!

Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν πήρε… σκούπα και «καθάρισε» τους Πέισερς!

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να «καθαρίζει» στο τέλος, οι Καβαλίερς «άλωσαν» για δεύτερη φορά την Ινδιανάπολη με 106-102 κόντρα στους Πέισερς και πέρασαν με «σκούπα» στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, για τα playoffs του ΝΒΑ.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, μην έχοντας… διάθεση να κρατούν ανοικτούς λογαριασμούς με τους Ιντιάνα Πέισερς, άντεξαν στην αντεπίθεσή τους και πέρασαν από την έδρα τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά με 106-102, τελειώνοντας τη μεταξύ τους προημιτελική σειρά με 4-0 και περιμένοντας πλέον για τα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Τορόντο Ράπτορς-Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές φάνηκε να ελέγχουν την κατάσταση μετά το 24-22 της πρώτης περιόδου, αφού είχαν φτάσει σε σημείο να προηγηθούν με 13 πόντους.

Κάπου εκεί οι Πέισερς έκαναν την αντεπίθεσή τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Γιανγκ και Τζορτζ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, όμως δεν είχε διάθεση για…αστέια και πήρε… προσωπικά την κατάσταησ, ανατρέποντας το παιχνίδι εκ νέου και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 106-102.

Ο «Βασιλιάς» ήταν εξαιρετικός για ακόμη μία φορά, με 33 πόντους, 13/25 σουτ, 10 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα και δύο μπλοκ, ενώ σπουδαία ήταν η συνεισφορά του Κάιρι Ίρβινγκ με 28 πόντους και 10/25, με τον Κέβιν Λαβ να επιδίδεται στη «βρώμικη» δουλειά των ριμπάουντ, συλλέγοντας 16 μαζί με τους πέντε πόντους του. Ο «παράγων Χ» Λανς Στίβενσον (22 π., 6 ρ.) δεν ήταν αρκετός για την Ιντιάνα, όπως και οι 20 πόντοι με 8/10 σουτ του Μάιλς Τέρνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ