aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Πίπεν μίλησε για τον... εθισμό του Τζόρνταν στο Γκολφ

Ο Πίπεν μίλησε για τον… εθισμό του Τζόρνταν στο Γκολφ

Το NBA απαριθμεί πληθώρα αστέρων στην Ιστορία του, αλλά όταν γίνεται κουβέντα για τον GOAT του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου τότε οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- συγκλίνουν στον Μάικλ Τζόρνταν.

Η έφεση του στο σκοράρισμα σε συνδυασμό με την έντονη ανταγωνιστικότητα που έβγαζε στο παρκέ, καθιστούν τον MJ έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες-φόβητρα του πρωταθλήματος.

Ο Τζόρνταν ήταν αναμφίβολα ένα… κτήνος στο παρκέ, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ωστόσο δεν ήταν υπέροχος μόνο με την… πορτοκαλί μπάλα.

Ο «αέρινος» είχε δοκιμάσει την τύχη του στο μπέιζμπολ, αλλά και στα τυχερά παιχνίδια, αποτυπώνοντας παντού την εμμονή που είχε με τη νίκη.

Ωστόσο η αγάπη του MJ για το γκολφ ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. Αυτό άλλωστε αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην συμπαίκτης του και Hall of Famer, Σκότι Πίπεν, τονίζοντας: «Ο Μάικλ είναι ένας άπληστος παίκτης του γκολφ. Ήταν έτσι από τις αρχές. Πρόκειται για ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι, είναι πιο εθιστικό από το μπάσκετ, οπότε μπορούσα να καταλάβω γιατί είχε γοητεύσει τόσους ανθρώπους και τον Τζόρνταν. Ο Μάικλ ήταν πολύ καλός αθλητής εκείνη την εποχή, οπότε προσπαθούσε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του μπέιζμπολ, αν θυμάστε… », είπε σχετικά ο Πίπεν.

Η πιο απτή απόδειξη για το πάθος του Τζόρνταν με το γκολφ αποτελεί το τεράστιο γήπεδο που έχει κατασκευάσει ο MJ. Το «The Grove XXIII», όπως είναι η ονομασία του πολυτελούς γηπέδου, βρίσκεται στη Φλόριντα και απαριθμεί περίπου 80 μέλη από τότε που άνοιξε το 2019, πολλά από τα οποία είναι διασημότητες υψηλού επιπέδου, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ