aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Ντόνσιτς εξόντωσε τους… Γουόριορς, δια περιπάτου οι Πέλικανς στο Λος Άντζελες

Ο Ντόνσιτς εξόντωσε τους… Γουόριορς, δια περιπάτου οι Πέλικανς στο Λος Άντζελες

Αδιανόητοι Ντάλας Μάβερικς, επέστρεψαν από το -17 στο τέταρτο δωδεκάλεπτο με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λούκα Ντόνσιτς έναντι της παρέας του Στεφ Κάρι. Τα άσχημα μαντάτα συνεχίζουν για τους Λέικερς, «αέρα» τους πέρασαν οι Πέλικανς.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντάλας Μάβερικς: 101-107
Μαγικός Λούκα Ντόνσιτς κόντρα στους Γουόριορς, εξαφάνισε τους 17 πόντους διαφορά στην τελευταία περίοδο και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε προσωπική υπόθεση. Η στατιστική του Σλοβένου σταμάτησε στους 34 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ το μόνο μελανό σημείο ήταν τα 9 λάθη. Από την απέναντι πλευρά, ο Στεφ Κάρι έβαλε 27 πόντους και μοίρασε 10 τελικές πάσες, αλλά το 107-101 γράφτηκε στα χρώματα των φιλοξενούμενων.

Λος Άντζελες Λέικερς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς: 95-123
Παλεύει μόνος του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εδώ και καιρό, μοχθεί να σπρώξει τους Λέικερς στα play-offs, όμως δίπλα του κανείς. Ιδιαίτερα άνετα πέρασαν από το Λος Άντζελες οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, καθώς το 123-95 δείχνει την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους στο παρκέ. Ο Σι Τζέι ΜαΚόλουμ συνεχίζει να παράγει έργο με 22 πόντους και 8 ασίστ. Ο «Βασιλιάς» αποχώρησε από το παρκέ με σκυμμένο το κεφάλι, ακόμα και αν σταμάτησε στους 32 πόντους.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Ντένβερ Νάγκετς: 92-124
Σε τυπική υπόθεση εξελίχθηκε η αναμέτρηση των Μπλέιζερς με τους Νάγκετς. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν εξ αρχής την αναμέτρηση και το 124-92 υπέρ τους, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θύμισε τον παίκτη που πριν ολίγα χρόνια καραδοκούσε στο ζωγραφιστό και με 19 πόντους σε μόλις 18 αγωνιστικά λεπτά έλαβε τα φώτα των προβολέων.

Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς: 126-127
Ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ανάμεσα σε Χόρνετς και Πίστονς, με τους φιλοξενούμενους δια χειρός Κέλι Όλινικ να παίρνουν το ροζ φύλλο της αναμέτρησης στην παράταση με 127-126.

Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς: 128-107
Κατώτεροι των περιστάσεων παρουσιάστηκαν οι Μπόστον Σέλτικς εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια με 128-107. Το ηγετικό δίδυμο των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλερ Μπράουν μέτρησαν μαζί 47 πόντους, όμως δεν έφτασαν στους φιλοξενούμενους, ώστε να μείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Χιούστον Ρόκετς – Λος Άντζελες Κλίπερς:98-99
Έστησε πάρτι στο Χιούστον ο πόιντ γκαρντ των Κλίπερς, Ρέτζι Τζάκσον. Ο εκρηκτικός περιφερειακός σημείωσε 26 πόντους, έδωσε 6 ασίστ και κατέβασε 9 ριμπάουντ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ηγηθεί εφόσον η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρό ζήτημα απουσιών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς: 128-107
Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς: 126-127
Χιούστον Ρόκετς – Λος Άντζελες Κλίπερς: 98-99
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντάλας Μάβερικς: 101-107
Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Ντένβερ Νάγκετς: 92-124
Λος Άντζελες Λέικερς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς: 95-123

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ