ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Λίλαρντ έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τους Πέισερς!

Ο Λίλαρντ έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τους Πέισερς!

Με συγκλονιστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του Λίλαρντ και τους Μίντλετον-Πόρτις να είναι «διπλοί», οι Μπακς κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στη σειρά με τους Πέισερς (109-94) για τα playoffs του NBA.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σκόραρε και τους 35 πόντους του πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν με 109-94 των Πέισερς στο Game 1 της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Η συγκεκριμένη επίδοση του «Dame Dolla» αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Μιλγουόκι και έγινε ο τρίτος αθλητής στην ιστορία της Λίγκας, από το 1997/98, που καταφέρνει να σκοράρει 35 ή περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι playoff, μετά τους Κέβιν Ντουράντ (38 πόντους, 26 Απριλίου 2019 στο παιχνίδι των Γουόριορς με τους Κλίπερς) και τον Στιβ Νας (35 πόντους, 15 Μαΐου 2005 στο παιχνίδι των Σανς στο Ντάλας).

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ ήταν κομβικός και παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Κρις Μίντλετον (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και του Μπόμπι Πόρτις (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Για τους Πέισερς, ο Πασκάλ Σιακάμ είχε 36 πόντους και 13 ριμπάουντ και η ομάδα του έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν με 123,3 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι, έχοντας παράλληλα 8/39 τρίποντα στο σημερινό παιχνίδι.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-21, 69-42, 83-71, 109-94

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ