aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Γιάννης στο νο.24 των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ σύμφωνα με το Athletic

Ο Γιάννης στο νο.24 των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ σύμφωνα με το Athletic

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο δικός μας «Γιάννης» συμπεριλήφθη στους 75 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ από τη μεγάλη συνδρομητική ιστοσελίδα, The Athletic, σε σχετικό αφιέρωμα με αφορμή την συμπλήρωση 75 ετών από την έναρξη του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Έτσι, όπως… αποφάσισε το “Athletic”, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νούμερο 24 στη σχετική λίστα, με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας να επικοινωνεί μαζί του για να τον ενημερώσει και έχει ένα σχόλιο από τον μεγάλο Έλληνα άσο. Η αντίδρασή του Γιάννη;

«Με έχουν στο 24; Είμαι το 24; Πφφφφφφφ…. Αχχχχχχ. Με πειράζετε έτσι;», ήταν η αντίδραση του Γιάννη ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Κι όμως ο Γιάννης είναι στο νούμερο 24, και μάλιστα ο αθλητής με την μικρότερη ηλικία μέχρι τώρα που έχει μπει στη λίστα αυτή, από όλους όσοι έχουν ανακοινωθεί στις προηγούμενες εβδομάδες.

Οι επικές αντιδράσεις του Γιάννη όμως δεν σταματούν εδώ. «Με έχουν στο 24. Κοίταξέ το. Δεν μπορείτε να μου μιλάτε πια», ήταν τα λόγια του στην σύντροφό του, φυσικά κάνοντας χιούμορ. Όμως όταν… σοβαρεύτηκε ο Γιάννης ξεκαθάρισε ότι η διάκριση αυτή σημαίνει πάρα πολλά για εκείνον, και είναι άλλη μία δέσμευση για να συνεχίσει να δουλεύει.

«Στο τέλος της ημέρας, όλα αυτά τα κομπλιμέντα τα κάνω στην άκρη, γιατί πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Αυτά τα κομπλιμέντα απλά σε καθυστερούν», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε κάνοντας αναφορά σε έναν διάλογο που είχε με τον Θοδωρή Παπαλουκά μετά την παρέλαση στο Μιλγουόκι με το τρόπαιο του πρωταθλητή.

«Μου είπε ότι δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Τον ρώτησα τι εννοεί και μου απάντησε πως κάθε φορά που καταφέρνω ή κερδίζω κάτι, θα ψάχνω τον επόμενο στόχο. Γιατί έτσι, λέει, είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι. Κι έτσι είναι, θυμάμαι ότι σκέφτηκα πως “γαμώτο, είναι τρελό αυτό, αλλά ήδη σκέφτομαι τι ακολουθεί»…

Στο σχετικό αφιέρωμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα «The athletic, γίνεται μια πλήρης περιγραφή της πορείας του Γιάννη στο ΝΒΑ, τα στοιχεία που έχει βελτιώσει χρόνο με τον χρόνο και μια καταγραφή των όσων έχει πετύχει μέχρι τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ