aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Γιάννης παίρνει θέση υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών!

Ο Γιάννης παίρνει θέση υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεγάλωσε στην Ελλάδα ως παιδί μεταναστών και γνωρίζει πολύ καλά όλες τις δεδομένες δυσκολίες που περνάνε χιλιάδες άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας. Ο MVP του ΝΒΑ δέχθηκε ερώτηση αναφορικά με τα δικαιώματα των μεταναστών αλλά και το δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Θυμάμαι όταν ήμασταν και εμείς πιτσιρίκια, έπαιρναν οι φίλοι μας ταυτότητες/διαβατήρια, και εμείς δεν καταλαβαίναμε τι γινόταν. Πηγαίναμε και ρωτούσαμε τους γονείς μας, γιατί δεν έχουμε εμείς διαβατήριo; Γιατί δεν έχουμε ταυτότητα; Γιατί δεν μπορούμε να πάμε και εμείς ένα ταξίδι; Δεν μπορούσαν να μας εξηγήσουν κιόλας. Δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ψηφίσουν, να βγουν να πουν την άποψη τους. Είναι καταπληκτικό, παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, να τους δίνεται μια ευκαιρία να είναι σαν τα άλλα τα παιδιά. Ειδικά για τους μετανάστες, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ