aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Εμπίντ φώναζε στους Νετς: «Τώρα σπίτια σας» - Αρπάχτηκε ο Ντουράντ

Ο Εμπίντ φώναζε στους Νετς: «Τώρα σπίτια σας» – Αρπάχτηκε ο Ντουράντ

Μόνο… ευχές δεν αντάλλαξαν Τζοέλ Εμπίντ και Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε της αναμέτρησης των Σίξερς με τους Νετς στο Μπρούκλιν. Ο Καμερουνέζος σέντερ με ένα γκολ-φάουλ στα 15,3’’ πριν το τέλος «καθάρισε» το ματς για τους φιλοξενούμενους (102-110) και άρχισε το trash talking στον KD που φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις.

Ο Εμπίντ μετά τη λήξη του αγώνα συνέχισε τα… δικά του φωνάζοντας στους γηπεδούχους «Τώρα σπίτια σας!», κάτι που προκάλεσε το ειρωνικό χαμόγελο του Ντουράντ, ο οποίος είχε φερθεί ανάλογα στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων.

Πάντως οι δύο σούπερ σταρ δεν έδειξαν να κρατούν κακία ο ένας στον άλλο. «Ουσιαστικά ανταπέδωσα τη χειρονομία. Σέβομαι τον Κέβιν και τους Νετς, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας. Έχω ξαναπεί πως αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει το ίδιο ταλέντο με μένα ή και μεγαλύτερο, αυτός είναι ο KD», τόνισε ο Εμπίντ που είχε 34 πόντους και 7 ριμπάουντ.

«Αν μας βλέπετε να παίζουμε, είναι έτσι σε κάθε μας συνάντηση. Ακόμη και στο All Star Game. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά υπάρχει πάντα η φλόγα του ανταγωνισμού που βγαίνει στην επιφάνεια. Μου αρέσει αυτός ο ανταγωνισμός, γιατί μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει», ανέφερε με τη σειρά του ο άσος των Νετς που είχε 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ