aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΝΒΑ: Εκτός επ' αόριστον ο Εμπίντ με κάταγμα οφθαλμικού κόγχου

ΝΒΑ: Εκτός επ’ αόριστον ο Εμπίντ με κάταγμα οφθαλμικού κόγχου

Ο Τζοέλ Εμπίντ τραυματίστηκε στο Game 6 με τους Ράπτορς έπειτα από αγκωνιά του Πασκάλ Σιάκαμ και τέθηκε εκτός δράσης επ’ αόριστον αφού υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και ελαφρά διάσειση.

Οι Σίξερς έχουν μπροστά τους την ημιτελική σειρά της Ανατολής με τους Χιτ ωστόσο ο Τζοέλ Εμπίντ θα χάσει σίγουρα το Game 1 με το Μαϊάμι καθώς υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και ελαφρά διάσειση έπειτα από αγκωνιά που δέχτηκε από τον Πασκάλ Σιάκαμ στο τελευταίο ματς με τους Ράπτορς.

Εξάλλου ο Καμερουνέζος σέντερ και υποψήφιος MVP αγωνίστηκε στη σειρά με τους Ράπτορς με πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα και οι Σίξερς ενημέρωσαν επισήμως πως θα μείνει εκτός δράσης για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα ώστε να ξεπεράσει το νέο πρόβλημα. Πάντως στις τάξεις της Φιλαντέλφια επικρατεί αισιοδοξία πως θα προλάβει το Game 2.

Ο Εμπίντ σημείωσε 26.6 πόντους με 52% στα σουτ εντός πεδιάς και μάζεψε 11.3 ριμπάουντ στη σειρά με τους Καναδούς για τους Σίξερς που στρέφονται στα ματς με το Μαϊάμι με στόχο την επιστροφή στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά έπειτα από το 2001.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ